Saranda, në syrin e turistëve të huaj

Saranda, në syrin e turistëve të huaj

Saranda vijon të jetë edhe këtë verë epiqendra e turistëve të huaj dhe vendas. Vetëm ditën e fundit  në portin e Sarandës, anija turistike “Sarris Cruises”  ka sjellë mbi me 200 turiste ditorë dhe 40 vizitorë të lirë. Sipas drejtorit të portit Selman Shabani: “Janë turistë ditorë dhe disaditorë ata që vijnë jashtë paketave turistike,

Saranda vijon të jetë edhe këtë verë epiqendra e turistëve të huaj dhe vendas.

Vetëm ditën e fundit  në portin e Sarandës, anija turistike “Sarris Cruises”  ka sjellë mbi me 200 turiste ditorë dhe 40 vizitorë të lirë.

Sipas drejtorit të portit Selman Shabani: “Janë turistë ditorë dhe disaditorë ata që vijnë jashtë paketave turistike, vizitorët e lirë anglezë, gjermanë e polakë më së shumti.”

Gjithashtu të huajt që kanë mbërritur shoqëria turistike “Shkëndija taravel” dhe janë me shtetësi nga vendet e Europës Perëndimore.

Vizitotër e huaj kanë organizuar një tur të gjatë turistik me autobus drejt Butrintit dhe Syrit të Kaltër.

Futja e Butrintit në UNESCO dhe reklamimi i një pasurie botërore ka rritur ndjeshëm interesin e vizitorëve në agjencitë turistike dhe gjatë korrikut pritet të ketë një fluks më të madh vizitorësh.

 /Sonila Qazimi/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar