CEZ plan masash për garantimin e procesit zgjedhor

CEZ plan masash për garantimin e procesit zgjedhor

Më 23 qeshor, CEZ Shpërndarje ka marrë të gjitha masat që në asnjë qendër votimi dhe të numërimit të mos mungojë energjia elektrike. Kreu i CEZ Shpërndarje, Sahit Dollapi, ka hartuar një plan që në rast se CEZ ka ndonjë avari, apo mbingarkesë të linjës të riparohet në kohë. Ai tha se ky plan përfshin

Më 23 qeshor, CEZ Shpërndarje ka marrë të gjitha masat që në asnjë qendër votimi dhe të numërimit të mos mungojë energjia elektrike.

Kreu i CEZ Shpërndarje, Sahit Dollapi, ka hartuar një plan që në rast se CEZ ka ndonjë avari, apo mbingarkesë të linjës të riparohet në kohë.

Ai tha se ky plan përfshin 89 KZAZ, dhe për çdo avari të mundshme do të ketë grupe për të bërë tiparimin, si dhe do të ketë shumë gjeneratorë në disponim.

Këto masa të mara janë bërë për të garantuar mbarëvajtjen dhe transparencën e procesit zgjedhor.

/Najada Fosa/

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar