1stFone, telefon për fëmijët nga 4-9 vjeç

1stFone, telefon për fëmijët nga 4-9 vjeç

Fëmijët e vegjël tani do të kenë një telefon të prodhuar posaçërisht për ta. Telefoni i ri 1stFone ka funksione të kufizuara. Përmasat e tij janë afërsisht në madhësinë e një karte bankare. Telefoni është i programuar vetëm për numra, nuk ka akses në internet dhe nuk mund të dërgosh mesazhe. Prodhimi i këtij telefoni

Fëmijët e vegjël tani do të kenë një telefon të prodhuar posaçërisht për ta. Telefoni i ri 1stFone ka funksione të kufizuara. Përmasat e tij janë afërsisht në madhësinë e një karte bankare. Telefoni është i programuar vetëm për numra, nuk ka akses në internet dhe nuk mund të dërgosh mesazhe.

Prodhimi i këtij telefoni ka si synim që të mbajë fëmijët larg nga interneti, mesazhet e papërshtatshme që mund të marrin apo telefonatat e ndryshme. Telefoni i ri pranon thirrje vetëm nga disa numra të caktuar.

Sipas kompanisë, ky është një telefon shumë i përshtatshëm për fëmijët e kësaj moshe të cilët nuk kanë nevojë të mbajnë një smarphone. 1stFone mund të mbajë deri në 12 numra të regjistruar dhe vjen në ngjyra të ndryshme.

/Ejup Lila/

_67517999_phone2

objektiv.al
ADMINISTRATOR
PROFILE

Artikuj të ngjashëm

Lini Komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar me *

Të Fundit

Më të Komentuar