• Një smartphone tjetër i fuqishëm vjen nga Samsung Electronics0

  Samsung zbuloi sot Galaxy A70, smartphone-nin më të ri në rangun popullor të Galaxy A. E ndërtuar me novacionet më të reja të Samsung dhe me funksionet kryesore të përditësuara, Galaxy A70 shfaq një dizajn elegant, ekran të madh infinity, kamera të trefishtë, bateri të fuqishme dhe lidhje të përsosur. Një ekran i përkyer dhe

  READ MORE
 • Nokia sjell smartphonin me 6 kamera0

  Vitet e fundit cilësia e kamerave të smartphonëve të rinj duket sikur është kthyer një pikë garimi mes prodhuesëve të ndryshem të smartphonëve duke u reflektua edhe në numërin e kamerave të instaluara në këto paisje. I pari ishte Huawei I cili me produktin e tij Huawei P20 Pro të lëshuar në muajin Prill të

  READ MORE
 • Samsung sjell revolucionin e shumëpritur0

  Ishte gjigandi i teknologjise Samsung i cili ktheu në realitet atë çfarë ndër vite ishte bërë dëshira me e madhe në botën  e smartphonëve. Galaxy Fold pra është emir i këtij revolucioni qe kompania Samsun prezantoi me drita të fikura duke mos u dhënë shumë mundësi informimi rreth këtij produkti të ri. Risia qëndron në

  READ MORE