• Nuk hapen negociatat për në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

  Nuk hapen negociatat për në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut0

  Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme të Bashkimit Europian, i mbledhur në Luksemburg vendosi të shtyjë datën për konferencën e parë ndërkombëtare për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Sekretarja e Shtetit për Çështjet Europiane të Portugalisë, Paola Zacarias tha se sot nuk u arrit një dakordësi megjithëse bisedimet ishin të gjata. “Ishte një ditë e gjatë

  READ MORE
 • Shqipëria në sytë e turistëve të huaj

  Shqipëria në sytë e turistëve të huaj0

  Shqipëria, një vend në zemër të Ballkanit, aty ku Zoti ka “lëshuar dorën” duke i falur Shqipërisë një bukuri të rrallë, një klimë perfekte dhe plot resurse të tjera. I njohur si “Perla e ballkanit”, Shqipëria njihet gjithashtu edhe për shumë veçori të tjera, për mikëpritjen, për gatimet dhe për vendet e mrekullueshme turistike. Shqipëria

  READ MORE
 • Të qaj 5 minuta për vendin tim?0

  Korrupsion, vjedhje, vrasje, skandale, tortura, pengmarrje në sy të policëve, pedofili, krim në familje dhe jashtë saj, terma dhe akte monstruoze që janë infektim i shoqërisë  kudo në glob por në Shqipëri pjesë e aktualitetit të përditshëm. Një vend i vogël me pothuajse 1.5 milionë banorë të mbetur ku pjesa dërrmuese janë të moshuar, sepse

  READ MORE
 • Ekipi që po shoqëron Elhaida Danin në Eurosong!0

  Deligacioni Shqiptar i cili po shoqëron këngëtaren Elhaida Dani në Vienna, Austri, nuk janë vec se ata që e kanë krijuar produktin I’M Alive. Tekst shkruesi Sokol Marsi i cili ka gjallëruar jo vetëm Shqipërinë me krijim e tij, por të gjithë Europën e cila  ka reaguar pozitivisht me këngën. Ata janë nga Kosova dhe

  READ MORE