• Të qaj 5 minuta për vendin tim?0

    Korrupsion, vjedhje, vrasje, skandale, tortura, pengmarrje në sy të policëve, pedofili, krim në familje dhe jashtë saj, terma dhe akte monstruoze që janë infektim i shoqërisë  kudo në glob por në Shqipëri pjesë e aktualitetit të përditshëm. Një vend i vogël me pothuajse 1.5 milionë banorë të mbetur ku pjesa dërrmuese janë të moshuar, sepse

    READ MORE