• Konflikt mes Erion Veliajt dhe regjisorit të njohur Kastriot Çipi0

    Regjisori Kastriot Çipi shprehet  se kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, do ta padisë për shpifje. Ai ka thënë se janë të pavërteta deklaratat e Veliajt se ky ka marrë para nga shteti për një projekt që s’e ka realizuar kurrë. “Ka nisur një konflikt civil mes meje dhe atij që e quajnë ‘qeni

    READ MORE