• Hapat që duhet të ndiqni për të zënë një vend pune në botën e marketingut

  Hapat që duhet të ndiqni për të zënë një vend pune në botën e marketingut0

  Për të zgjedhur dhe për të gjetur punën e duhur, ju do të keni nevojë të zbatoni vecanërisht analizën e marketingut dhe planifikimin. Ndiqni këto shtatë hapa për të bërë marketingun e vetes suaj: Bëni një vlerësim të vetes dhe kërkoni këshillim për karrierë! Vlerësimet për veten kërkojnë që ju të vlerësoni ndershmërisht dhe plotësisht

  READ MORE
 • 14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit

  14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit0

  Nëse jeni të interesuar të ndiqni një karrierë në gazetari, opsionet tuaja të punës variojnë nga punë tradicionale të shtypit, radios dhe televizionit në media si dhe alternativa në media dixhitale, marketing, komunikim dhe më shumë.  Shkrimi dhe aftësitë e komunikimit , degët e gazetarisë janë të transferueshme në disa industri, që do të thotë

  READ MORE
 • E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut

  E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut0

  • Blog
  • February 21, 2022

  Një nga temat e nxehta që ka qenë në titujt kryesorë kohët e fundit e cila po zhvillohet gjithnjë e me shumë  është roli i marrëdhënieve me publikun PR dhe marketingut .Në të kaluarën ,këto janë parë si dy subjekte  shumë  të dallueshme dhe shumë të ndryshme. Tradicionalisht PR është përcaktuar si mënyra se si

  READ MORE