• Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB

  Zhvillohet Konferenca e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim në KUB0

  Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Kolegjin Universitar Bedër organizoi  Konferencën e Tretë Ndërkombëtare mbi studimet në Media dhe Komunikim (ICCMS) me temë: “Komunikimi dhe zhvillimet e medias në epokën e dezinformimit dhe sfidave globale”. ICCMS, në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës, Universitetin e Prishtinës dhe Institutin Shqiptar të Medias, bëri bashkë 50 pjesëmarrës përfaqësues

  READ MORE
 • 14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit

  14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit0

  Nëse jeni të interesuar të ndiqni një karrierë në gazetari, opsionet tuaja të punës variojnë nga punë tradicionale të shtypit, radios dhe televizionit në media si dhe alternativa në media dixhitale, marketing, komunikim dhe më shumë.  Shkrimi dhe aftësitë e komunikimit , degët e gazetarisë janë të transferueshme në disa industri, që do të thotë

  READ MORE
 • Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme

  Strategjitë e komunikimit: 6 këshilla për një fushatë të suksesshme0

  • Blog
  • February 23, 2022

  Peter Boyd është një avokat dhe themelues i gazetës “Street”. Ai ka ndihmuar 1500 firma ligjore te suksesshme me faqet e tyre të internetit dhe marketingun. A e keni pyetur ndonjëherë veten pse firma ose biznesi juaj nuk po merr aq telefonata sa ju do të dëshironit ? A ishte biznesi juaj në periudhën e

  READ MORE
 • E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut

  E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut0

  • Blog
  • February 21, 2022

  Një nga temat e nxehta që ka qenë në titujt kryesorë kohët e fundit e cila po zhvillohet gjithnjë e me shumë  është roli i marrëdhënieve me publikun PR dhe marketingut .Në të kaluarën ,këto janë parë si dy subjekte  shumë  të dallueshme dhe shumë të ndryshme. Tradicionalisht PR është përcaktuar si mënyra se si

  READ MORE