• A ka vullnet rinia shqiptare për të zhvilluar biznes, intervistë me Said Dulevic

  A ka vullnet rinia shqiptare për të zhvilluar biznes, intervistë me Said Dulevic0

  Në një intervistë ekskluzive për mediat lokale, folësi dhe sipërmarrësi, Said Dulevic, ndan mendimet e tij mbi ambiciet dhe vullnetin e rinisë shqiptare për të nisur njw  biznes. Duke qenë një influencer i njohur në fushën e biznesit dhe zhvillimit personal, Dulevic shtron disa ide dhe kwshilla thelbësore që lidhen me realitetin e biznesit në

  READ MORE
 • Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri

  Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri0

  Gazetaria celulare, e njohur gjithashtu si “MoJo”, i referohet praktikës së përdorimit të pajisjeve mobile si telefonat inteligjentë dhe tabletët për të mbledhur, modifikuar dhe shpërndarë përmbajtje lajmesh. Kjo qasje ndaj gazetarisë është bërë gjithnjë e më popullore vitet e fundit për shkak të aksesit dhe përballueshmërisë së teknologjisë celulare, si dhe komoditetit dhe fleksibilitetit

  READ MORE