• Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri

  Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri0

  Gazetaria celulare, e njohur gjithashtu si “MoJo”, i referohet praktikës së përdorimit të pajisjeve mobile si telefonat inteligjentë dhe tabletët për të mbledhur, modifikuar dhe shpërndarë përmbajtje lajmesh. Kjo qasje ndaj gazetarisë është bërë gjithnjë e më popullore vitet e fundit për shkak të aksesit dhe përballueshmërisë së teknologjisë celulare, si dhe komoditetit dhe fleksibilitetit

  READ MORE
 • ChatGPT dhe tregu i gazetarisë: Intervistë me gazetarin Roden Hoxha

  ChatGPT dhe tregu i gazetarisë: Intervistë me gazetarin Roden Hoxha0

  Chat GPT është një teknologji e avancuar e inteligjencës artificiale që mund të përdoret në fusha të ndryshme por edhe në gazetari. Një nga përfitimet kryesore të përdorimit të kësaj teknologjie është aftësia për të prodhuar përmbajtje cilësore dhe unike në një shpejtësi të lartë. Chat GPT mund të përdoret për të krijuar artikuj, lajme

  READ MORE