• Preç Zogaj, analize situatës politike në vend

  Preç Zogaj, analize situatës politike në vend0

  Publicisti Preç Zogaj gjatë një interviste për gazetën “Shekulli” ka analizuar situatën politike në vend, sjelljen e partive kundrejt reformës zgjedhore, argumenton votimin e Këshillit Kombëtar të PD-së dhe bën parashikime për protestën e opozitës. Zogaj u ndal gjerësisht te reforma zgjedhore, e cila është bllokuar për shkak të mungesës së vullnetit të palëve politike

  READ MORE
 • BE lëshon tre mesazhe për Shkupin: Shmangni tensionet ndëretnike0

  Eurofunksioneri për BE, Johannes Hahn dha tri mesazhe për Maqedoni, pas sulmit më të fundit në Kumanovë. Porositë lidhen me shqetësimin për ngjarjet, nevoja për bashkëpunim e të gjithë personave të përfshirë dhe kompetentëve për zbardhjen e ngjarjes. Në fjalën tij Hahn theksoi se Kumanova nuk duhet të largojë vëmendjen nga kriza politike dhe shmanja

  READ MORE