•  Shqipëria mikpret botën! 18 shtete, 18 kultura të ndryshme

     Shqipëria mikpret botën! 18 shtete, 18 kultura të ndryshme0

    Më 25 prill në Shqipëri ka nisur programi i Javëve Kulturore Ndërkombëtare, një nismë e Ministrisë së Kulturës,që sjell në Shqipëri tingujt, imazhet, aromat dhe shijet e 17 vendeve të  ndryshme të botës së bashku me Bashkimin Europian. Të parët që hapin këtë udhëtim janë francezët,dhe kalendari vijon me Bashkimin Europian,më pas Shtetet e Bashkuara

    READ MORE