• Doni stickers të personalizuar? Ja si mund t’i bëni

  Doni stickers të personalizuar? Ja si mund t’i bëni0

  Tashmë një ndër aplikacionet më të përdorura nga të gjitha moshat, WhatsApp nuk funksionon vetëm si një mjet i thjeshtë për dërgimin dhe marrjen e mesazheve. Ai ka sjell mënyra të shumta ndërveprimi për ta bërë komunikimin më interesant dhe ndërveprues. Ndër më të fundit risi të sjella nga whatsapp në 2021 ishte Whatsapp Beta

  READ MORE
 • Unifikohet WhatsApp-i, Messenger-i dhe Instagram-i0

  Sipas një raporti të New York Times, gjërat në Facebook dhe shërbimet e lidhura me mesazhe, si Instagram, WhatsApp dhe Messenger, mund të ndryshonin në mënyrë drastike.Pasi Facebook ka fituar të gjitha shërbimet kryesore sociale dhe të mesazheve gjatë viteve, përkatësisht Instagram dhe WhatsApp, Mark Zuckerberg synon të bashkojë tre platformat, duke i integruar ato

  READ MORE