• Si u bë fustani i bardhë simbol i martesës

    Si u bë fustani i bardhë simbol i martesës0

    Mbretëresha Victoria vendosi dy tendenca të forta të modës gjatë jetës së saj: e zezë e thellë për zi dhe veshjet e bardha të nusërisë.  (Megjithëse e zeza ishte veshur në botën perëndimore për zi që nga koha romake, Mbretëresha Victoria e ngriti atë në një nivel tjetër )  Para saj, nuset mbretërore mbanin veshje

    READ MORE