• Sulmimi në internet, 10 shenja për të parë nëse fëmijët janë viktima.0

    Jo vetëm për defekte ” të pretenduara” fizike por mjafton të shfaqni në media sociale video apo foto për të përfunduar në dorën e sulmuesve të internetit. Pas bullizmit në jetën reale që është një fenomen shumë i përhapur në shkolla, vjen dhe sulmimi i këtyre individëve nëpërmjet internetit, i përbërë nga ngacmues të dhunshëm

    READ MORE