• Rikthimi në shtëpi pas 23 vitesh pritje

    Rikthimi në shtëpi pas 23 vitesh pritje0

    Shkodra, ky qytet historik dhe i kulturuar, por që me vite me radhë po shkelet me këmbë nga çdo aspekt i mundshëm. Ishte pikërisht ky qytet që solli topin e parë në trojet shqiptare nga një prift maltez, Atë Gutruter në vitin e largët 1908. Që nga ajo periudhë mori zhvillim loja më e famshme

    READ MORE