• Selena Gomez zë vendin e parë në Billboard Hot 100

    Selena Gomez zë vendin e parë në Billboard Hot 1000

      Selena Gomez është futur në historinë e muzikës. Vetëm disa ditë më parë ajo u kthye në tregun muzikor me dy këngë të cilat flisnin për jetën e saj personale dhe marrëdhënien me ish të dashurin Justin Bieber. Këngët e saj u kthyen në hit menjëherë. Por jo vetëm, ylli i muzikës është artistja

    READ MORE