• BUZË TË NGRIRA NË GAZ0

                                  RAHIM OMBASHI Reportazh nga Viena dhe Bratislava Biletat me çmim të lirë i kishim rezervuar qysh në maj, por një email me agjencinë e fluturimit në datën 22 korrik 2019, e hënë, na siguroi që gjithçka ishte gati; ndërkohë Genti vijoi të merrte mendime për hartimin e planit të vizitës studimore. Detyra e sekretarit

    READ MORE
  • Unë Devollin “E kam dhembkë”0

    Nga: Marina Kërçeli Rrugët e kalldrëmta me trotuare dhe avlli mbuluar me lule dekorative, i shndërrojnë shtëpitë e banorëve në mrekulli…mrekulli mbuluar me tjegulla të kuqerremta.  “Kudo që jam në Shqipëri…edhe sot dëgjoj goditjen e tokës së Devollit…më ndjek gjithnjë, më ndjek fërfërima e fletëve, më ndjek cicërima e zogjve, më ndjekin pikat e shiut,

    READ MORE