• 5 reklamat më të mira të 2021

    5 reklamat më të mira të 20210

    Një vështrim prapa në zgjedhjet kryesore nga viti i kaluar i krijimtarisë së markës Me mbarimin e këtij viti është koha për një tjetër “Më të mirat e listës”, duke përmbledhur 12 muaj reklamimi dhe marketingu në një paketë të vogël. Kur themi “reklama” nuk jemi duke folur për publicitetin. Në fakt vetëm një nga

    READ MORE