• Agjent terreni, puna më e kërkuar në treg

    Agjent terreni, puna më e kërkuar në treg0

    Një ndër punët më të kërkuara kohët e fundit ka qenë dhe agjent terreni.Po çfarë është saktësisht kjo punë,për të ditur më tepër rreth ksaje  kemi ne intervist zonjën Eda Meta një prej menaxhereve te nje kompanie gjermane e çila ka vite eksperiencë në këtë fushë. Si eksperte le të themi në këtë punë mund

    READ MORE