• Zbulohet skulptura 9000 vjecare në shkretëtirën e Jordanisë

    Zbulohet skulptura 9000 vjecare në shkretëtirën e Jordanisë0

    Një zbulim i madhë arkeologjik ka ndodhur në shkretëtirën juglindore të Jordanisë. Skulptura e zbuluar është 9000 vjecare dhe është një kompleks neolitik me gëdhendje guri. Nga konferenca për shtyp e ditës së marte,  Ministria Jordaneze e Turizmit tregojnë se ky zbulim u krye nga arkeolog jordanezë dhe francezë. Ky zbulim u bë në tetor

    READ MORE