• Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri

    Zotërimi i gazetarisë celulare (MoJo): Këshilla nga gazetari Denis Tahiri0

    Gazetaria celulare, e njohur gjithashtu si “MoJo”, i referohet praktikës së përdorimit të pajisjeve mobile si telefonat inteligjentë dhe tabletët për të mbledhur, modifikuar dhe shpërndarë përmbajtje lajmesh. Kjo qasje ndaj gazetarisë është bërë gjithnjë e më popullore vitet e fundit për shkak të aksesit dhe përballueshmërisë së teknologjisë celulare, si dhe komoditetit dhe fleksibilitetit

    READ MORE