• Dy ditë pas përleshjeve policia izraelite hyn në kompleksin e xhamisë Al-Aksa

    Dy ditë pas përleshjeve policia izraelite hyn në kompleksin e xhamisë Al-Aksa0

    Pas përleshjeve që shpërthyen herët këtë të premte  midis policisë izraelite dhe palestinezëve në xhaminë Al-Aksa, Policia izraelite ka hyrë në kompleksin e xhamisë Al-Aksa, ka larguar palestinezët nga zona jashtë xhamisë mëngjesin e 17 prillit, ndërsa dhjetëra palestinezë mbetën brenda ndërtesës. Nga përleshjet në xhami mjekët komunikuan se te pakten 150 palestinezë u plagosën.

    READ MORE