• Pezullohet nga emisoni aktorja e njohur Whoopi Goldberg   

    Pezullohet nga emisoni aktorja e njohur Whoopi Goldberg  0

    Aktorja e njohur Whoopi Goldberg, është pezulluar nga emisioni “The View” pasi komentoi për Holokaustin duke thënë se nuk kishte të bënte me racën.  “Le të jemi të sinqertë, Holokausti nuk ka të bëjë me racën, nuk është. Bëhet fjalë për natyrën çnjerëzore të njeriut ndaj njeriut, për këtë bëhet fjalë. Këta [nazistët dhe hebrenjtë]

    READ MORE