• Gjenerali Tod Wolters takon presidentin Meta në Tiranë

    Gjenerali Tod Wolters takon presidentin Meta në Tiranë0

    Presidenti Meta u takua ditën e sotme  me komandantin amerikan të Forcave Ajrore të NATO-s, gjeneralin Tod Wolters. Gjatë bisedës me gjeneralin, Meta shprehu kënaqësinë për bazën ajrore të NATOs në Kucovë. Presidenti e konsideron bazën ajrore si një investim strategjk dhe me perspektivë për sigurinë kombëtare. Viti 2019 përkon me 10 vjetorin e anëtarësimit

    READ MORE