• 14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit

    14 pozicionet më të paguara në fushën e komunikimit0

    Nëse jeni të interesuar të ndiqni një karrierë në gazetari, opsionet tuaja të punës variojnë nga punë tradicionale të shtypit, radios dhe televizionit në media si dhe alternativa në media dixhitale, marketing, komunikim dhe më shumë.  Shkrimi dhe aftësitë e komunikimit , degët e gazetarisë janë të transferueshme në disa industri, që do të thotë

    READ MORE