• “Shkëlqimi dhe rënia” e Bitcoin, çfarë po ndodh me kriptomonedhat?

    “Shkëlqimi dhe rënia” e Bitcoin, çfarë po ndodh me kriptomonedhat?0

    Viti i kaluar ishte i paqëndrueshëm për shumicën e kriptomonedhave kryesore. Shumë monedha, duke përfshirë Bitcoin arritën nivelet më të larta të të gjitha kohërave, por gjithashtu pësuan rënie të konsiderueshme.Fatkeqësisht, fillimi i vitit 2022 ka qenë një periudhë që ka pasur më shumë rënie sesa rritje për investitorët e kriptomonedhave. A mundet Bitcoin të

    READ MORE