• Mënyra e re e Apple për të fituar para0

    Apple ka prezantuar risitë e reja për përdoruesit e saj, si Apple Card, Apple Neës, Apple Arcade dhe AppleTv plus. Me sa duket ajo çfarë apple do të arrijë dhe që realisht po bën është të shtrijë aktivitetin e saj edhe më gjerë. Sikurse Google apo Amazon të cilat aktivitetet e tyre i shtrinë me

    READ MORE
  • Nokia sjell smartphonin me 6 kamera0

    Vitet e fundit cilësia e kamerave të smartphonëve të rinj duket sikur është kthyer një pikë garimi mes prodhuesëve të ndryshem të smartphonëve duke u reflektua edhe në numërin e kamerave të instaluara në këto paisje. I pari ishte Huawei I cili me produktin e tij Huawei P20 Pro të lëshuar në muajin Prill të

    READ MORE