• Zahir Pajaziti hero kombëtar

    Zahir Pajaziti hero kombëtar0

    Regjizori amerikan realizoi filmin dokumentar për Zahir Pajazin, i cili për shtetin e Kosovës shihet si hero kombëtar. Kush ishte në të vërtetë Zahiri i cili qëndron nën bronz? Për gjithë banorët e Kosovës, ai portretizohet në kujtesat e tyre si figurë e zymtë dhe në statuja militante.“Mjaltë nga shkëmbi” filmi dokumentar do të zbatojë

    READ MORE