• Futbollistët më të mirë në botë renditur për vitin 2022

    Futbollistët më të mirë në botë renditur për vitin 20220

    Kush është futbollisti më i mirë në botë? Përgjigja nuk është absolute, nuk do të ketë kurrë një vendim përfundimtar. Natyrisht, menduam se ishte një ide e mirë që të paktën të përpiqeshim të grumbullonim më të mirët nga më të mirët në futbollin botëror. Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo kanë sunduar vendin për pjesën

    READ MORE