• Shëngjergji, një bukuri vetëm pak metra larg Tiranës

    Shëngjergji, një bukuri vetëm pak metra larg Tiranës0

    Vetëm 45 km larg zhurmës dhe smogut të kryeqytetit, kjo është ujëvara e Shëngjergjit në të cilën mund të kalosh një ditë fantastike dhe clodhëse. Fshati shëngjergj është diku te 1 ore e 30 minuta larg Tiranës, lë pas malin e Dajtit dhe mund të thuhet se ky vend konsiderohet si Malësia e Tiranës. Gjatë

    READ MORE