• Fjalimi më i ashpër i Papa Françeskut për luftën në Ukrainë

    Fjalimi më i ashpër i Papa Françeskut për luftën në Ukrainë0

    Papa Françesku ka lëshuar dënimin e tij më të ashpër për pushtimin e Ukrainës, duke thënë se “agresioni i armatosur i papranueshëm” duhet të ndalet. Duke folur me mijëra njerëz në sheshin e Shën Pjetrit për bekimin e tij të së dielës, Françesku tha gjithashtu se vrasja e fëmijëve dhe civilëve të paarmatosur ishte “barbare”

    READ MORE