• E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut

    E ardhmja e PR-it dhe Marketing-ut0

    • Blog
    • February 21, 2022

    Një nga temat e nxehta që ka qenë në titujt kryesorë kohët e fundit e cila po zhvillohet gjithnjë e me shumë  është roli i marrëdhënieve me publikun PR dhe marketingut .Në të kaluarën ,këto janë parë si dy subjekte  shumë  të dallueshme dhe shumë të ndryshme. Tradicionalisht PR është përcaktuar si mënyra se si

    READ MORE