• “Shkëlqimi dhe rënia” e Bitcoin, çfarë po ndodh me kriptomonedhat?

  “Shkëlqimi dhe rënia” e Bitcoin, çfarë po ndodh me kriptomonedhat?0

  Viti i kaluar ishte i paqëndrueshëm për shumicën e kriptomonedhave kryesore. Shumë monedha, duke përfshirë Bitcoin arritën nivelet më të larta të të gjitha kohërave, por gjithashtu pësuan rënie të konsiderueshme.Fatkeqësisht, fillimi i vitit 2022 ka qenë një periudhë që ka pasur më shumë rënie sesa rritje për investitorët e kriptomonedhave. A mundet Bitcoin të

  READ MORE
 • Kina lë minierat e bitcoin jashtë listës së aktiviteteve0

  • Bota
  • November 7, 2019

  Reuters shkruan se planifikuesi i shtetit ka treguar se Kina e cila është ndër prodhuesit më të mëdhenj të pajisjeve minerare të bitcoin, ka vendosur kundër eliminimit të minierave të cryptocurrency,. Komisioni Kombëtar i Zhvillimit dhe Reformës (NDRC) në Prill kërkoi opinionin publik për një listë të rishikuar të industrive që dëshironte të inkurajonte, kufizojë

  READ MORE