• Mënyra e re e Apple për të fituar para0

    Apple ka prezantuar risitë e reja për përdoruesit e saj, si Apple Card, Apple Neës, Apple Arcade dhe AppleTv plus. Me sa duket ajo çfarë apple do të arrijë dhe që realisht po bën është të shtrijë aktivitetin e saj edhe më gjerë. Sikurse Google apo Amazon të cilat aktivitetet e tyre i shtrinë me

    READ MORE