• Zelensky u kërkon zyrtarëve të lartë rusë të largohen

    Zelensky u kërkon zyrtarëve të lartë rusë të largohen0

    Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky u ka bërë thirrje direkte zyrtarëve të lartë rusë dhe figurave të medias që të japin dorëheqjen nga postet e tyre dhe të mbajnë qëndrim kundër pushtimit të vendit të tij. Duke folur gjatë fjalimit të natës nga Kievi, Zelensky iu drejtua drejtpërdrejtë “të gjithë zyrtarëve të Federatës Ruse”. “Nëse

    READ MORE