• PS fiton 5 bashki, “Shtëpia e Lirisë” merr Shkodrën, PD asnjë fitore

    PS fiton 5 bashki, “Shtëpia e Lirisë” merr Shkodrën, PD asnjë fitore0

    Partia Socialiste ka fituar 5 nga 6 bashkitë që zhvilluan zgjedhje më 6 Mars. PS ka triumfuar në Durrës, Dibër, Lushnje, Vorë dhe Rrogozhinë. Në Shkodër ka fituar kandidati i koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, Bardh Spahia, përballë kandidates së PS-së, Majlinda Angoni dhe atij të PD-së, Xhemal Bushati. Pas përfundimit të numërimit të fletëve të

    READ MORE