• Doni stickers të personalizuar? Ja si mund t’i bëni

    Doni stickers të personalizuar? Ja si mund t’i bëni0

    Tashmë një ndër aplikacionet më të përdorura nga të gjitha moshat, WhatsApp nuk funksionon vetëm si një mjet i thjeshtë për dërgimin dhe marrjen e mesazheve. Ai ka sjell mënyra të shumta ndërveprimi për ta bërë komunikimin më interesant dhe ndërveprues. Ndër më të fundit risi të sjella nga whatsapp në 2021 ishte Whatsapp Beta

    READ MORE