• Raporti i OKB, gati 1 në 3 shqiptarë vuajnë nga pasiguria për ushqim

    Raporti i OKB, gati 1 në 3 shqiptarë vuajnë nga pasiguria për ushqim0

    Rreth 1 në 3 shqiptarë vuan nga pasiguria për ushqim për shkak të mungesës së parave apo burimeve të tjera. Të dhënat e fundit në raportin “Gjendja e Sigurisë Ushqimore dhe Ushqyerit në Botë në 2022” publikuar nga Organizata për Ushqim dhe Bujqësi në Kombet e Bashkuara vlerësojnë se mesatarja në vitet 2019-2021 e përqindjes

    READ MORE