• KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact

    KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact0

    Kolegji Universitar “Bedër” dhe projekti “Aftësi për Punë”, që zbatohet nga SwissContact në Shqipëri, lidhën një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunimin akademik, shkencor dhe kulturor. Memorandumi u nënshkrua nga z. Surja Shehi, Dekan i Studentëve dhe z. Fatjon Dragoshi, menaxher i projektit “Aftësi për Punë”. Fushat specifike të bashkëpunimit midis “Bedër” dhe “Aftësi për Punë” përfshijnë

    READ MORE