• Reshjet e shiut, përmbytje në të gjithë vendin.0

    Reshjet e shiut kanë sjellë edhe pasojat e para. Përvec vështirësive në qarkullim, në zona të vecanta dhe problematike ka patur edhe përmbytje. Nga një njoftim I Ministrisë  së Infrastrukturës dhe Energjitikës thuhet se kjo situatë nuk do mbarojë të paktën për 3 ditë. Sipas MIE 3 ditët e ardhshme do jenë dhe më problematike

    READ MORE