• Një Amerikan në Belsh0

    Është një ditë e ngrohtë në Belsh, gjatë një kohe të ftohtë të vitit. Era është e freskët dhe godet lëkurën e zhveshur që nuk mbulohet nga shtresa xhaketash. Shoh rreth meje të njëjtët njerëz që kam parë që kur isha fëmijë; familje, miq dhe vendas që i kam njohur prej nga adoleshenca, por asnjëherë

    READ MORE
  • Notre Dame i mahnit të gjithë me pamjen e re të saj0

    Çatia e projektuar nga kompania arkitekturale ‘Vincent Callebaut Architectures’ e cila është e ndërtuar nga panele xhami në formë diamanti do mundësojë që katedralja e apostrofuar të bëhet ndër katedralet më moderne ndonjëherë. Katedralja e Parisit ‘Notre Dame’pritet të pajiset me një çati të re që do e  bëjë atë të aftë të prodhojë energji

    READ MORE