• Dashamir Shehi ka propozuar shtyrjen e zgjedhjeve lokale

    Dashamir Shehi ka propozuar shtyrjen e zgjedhjeve lokale0

    Deputeti dhe kreu i LZHK-së,  Dashamir Shehi ka deklaruar se opozita do të kërkojë shtyrjen e zgjedhjeve vendore dhe zhvillimin e tyre njëkohësisht me ato parlamentare. I ftuar në “Arena” në Ora News, Shehi tha se do të kërkohet shtyrja e zgjedhjeve vendore. “Opozita e dy-tre viteve të fundit ka bërë kthesa të papritura, dalje

    READ MORE