• Nuk hapen negociatat për në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

    Nuk hapen negociatat për në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut0

    Këshilli i Çështjeve të Përgjithshme të Bashkimit Europian, i mbledhur në Luksemburg vendosi të shtyjë datën për konferencën e parë ndërkombëtare për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Sekretarja e Shtetit për Çështjet Europiane të Portugalisë, Paola Zacarias tha se sot nuk u arrit një dakordësi megjithëse bisedimet ishin të gjata. “Ishte një ditë e gjatë

    READ MORE