• “Sekret” e Ronela Hajati-t nuk kualifikohet në finalen e Eurovision

    “Sekret” e Ronela Hajati-t nuk kualifikohet në finalen e Eurovision0

    Eurovision, një nga konkurset më të mëdha të këngës në Europë, ku marrin pjesë të gjitha shtetet me një përfaques këngëtar. Edhe këtë vit nuk kishte si Shqipëria të mungonte ku pjesëmarrëse ishte Ronela Hajati me këngën e saj “Sekret” dhe sigurisht me balerinë të famshëm shqiptarë që krijuan dhe performancën. Kënga u cilësua “e

    READ MORE