• “Gabimi”i portierit të  Manchester City-t, vulosi fitoren e Liverpooli-t

    “Gabimi”i portierit të Manchester City-t, vulosi fitoren e Liverpooli-t2

    Liverpool rezervon vendin e tyre të parë në finalen e Kupës FA përballë Manchester City-t. Performanca e Liverpool-it në 45 minutat e para,veçanërisht ishte mahnitëse. Ata luajtën me një uri që pushtoi kundërshtarët e tyre në lojë. Sulmuesi Sadio Mane, lojtari i ndeshjes, ishte veçanërisht i pamëshirshëm. Ata u vërshuan në të gjithë City-n dhe

    READ MORE