• KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact

  KUB nënshkruan memorandum bashkëpunimi me SwissContact0

  Kolegji Universitar “Bedër” dhe projekti “Aftësi për Punë”, që zbatohet nga SwissContact në Shqipëri, lidhën një memorandum mirëkuptimi për bashkëpunimin akademik, shkencor dhe kulturor. Memorandumi u nënshkrua nga z. Surja Shehi, Dekan i Studentëve dhe z. Fatjon Dragoshi, menaxher i projektit “Aftësi për Punë”. Fushat specifike të bashkëpunimit midis “Bedër” dhe “Aftësi për Punë” përfshijnë

  READ MORE
 • “Bedër” përfaqëson Shqipërinë në JESSUP

  “Bedër” përfaqëson Shqipërinë në JESSUP0

  Për të nëntin vit radhazi studentët e Departamentit të Drejtësisë pranë Kolegjit Universitar Bedër fitojnë të drejtën për të përfaqësuar Shqipërinë në Konkursin Ndërkombëtar të JESSUP. Këtë vit ekipi i studentëve tanë kaloi me sukses fazën e përballjeve në nivel kombëtar, ku përballë ishte caktuar një ekip nga Universiteti Epoka. Jessup është konkursi ndërkombëtar më

  READ MORE