• Preç Zogaj, analize situatës politike në vend

    Preç Zogaj, analize situatës politike në vend0

    Publicisti Preç Zogaj gjatë një interviste për gazetën “Shekulli” ka analizuar situatën politike në vend, sjelljen e partive kundrejt reformës zgjedhore, argumenton votimin e Këshillit Kombëtar të PD-së dhe bën parashikime për protestën e opozitës. Zogaj u ndal gjerësisht te reforma zgjedhore, e cila është bllokuar për shkak të mungesës së vullnetit të palëve politike

    READ MORE