• “Koha shtesë” që na jep shkrimtari Durim Taçi

    “Koha shtesë” që na jep shkrimtari Durim Taçi0

    Subjetki i një “Kohesh shtesë” “Kam filluar të jetoj pa fitore e pa humbje”, kështu shprehet në një intervistë autori i romanit “Extra Time”, shkrimtari dhe gazetari Durim Taçi. Një roman i cili lidhet në mënyrë të pashmangshme me sportin. Pikërisht ngaqë në sport, kur asnjë nga skuadrat nuk ia ka dalë t​​ë fitojë, e

    READ MORE